Most AJÁNDÉK munkafüzettel az első 100 regisztrálónak... SIESS!

INGYENES 8 NAPOS WORDPRESS + DIVI WEBOLDAL KÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Építsd fel a stabil bevételt termelő Wordpress weboldalad 90 nap alatt

 

"Nagyszerűen összeszedett, az aktuális trendeket is bemutató kiváló oktatóanyag - aki most indítja a weboldalát, annak kötelező, de mindenki másnak is jó szívvel ajánlom!"

Tolnay Zoltán
https://tokeletes-smink.hu/

"Örültem ennek a minikurzusnak, mert bár már használom a Divit és a Wordpresst is ismerem, mégis hallottam új dolgokat, más dolgokat. Főleg az volt nekem a legjobb, hogy marketing oldalról is meg lett közelítve, ezáltal új bővítményeket, kiegészítőket is megismertem, amiket biztos, hogy használni is fogok. Akár a landing oldalaimon, akár jövőbeni weboldalaknál. Aki most először hall ezekről, azoknak pedig szerintem nagyon nagy segítség, ha pedig a mesterkurzust is elvégzik, akkor nagyon könnyen elboldogulnak majd ezzel a két programmal/rendszerrel. A prezentációs megoldást külön köszönöm! :)"

Kristóf-Varga Szilvia
http://origo-design.com/

"Kedves Misi! Rengeteget tanultam a minikurzusból! Teljesen kezdőként csöppentem erre a területre, de nagyon hasznos és azonnal alkalmazható technikákat kaptam. Ahova tudtam, azonnal be is építettem az oldalunkba lehetőség szerint a tanultakat. Igaz bérelt felületen értékesítünk, de már látom van remény az alagút végén egy saját készítésű oldal létrehozására. Már látom, ha az ember azt hiszi nem ért hozzá, akkor csak a megfelelő helyen kell lenni a megfelelő időben, és a megfelelő forrásból kell a tudást kinyerni ;). Már nem félek belevágni! Igazi kis önbizalom növelő tréning volt! Most már jöhet a kiképzés! Köszönöm!"

Arany Judit
http://www.gemmorion.hu/

"Nagyszerű anyag, minden benne van ami egy saját weboldal csináld magad indulásához és az azt követő legjobb megoldási mód kikísérletezéséhez kell. Legyen az ötlet, marketing, sales, feliratkozó gyűjtés, ami megrendelést hoz. "

Karaszi Mihály

"Nagyon nem értek a marketinghez,de ez a pár videó is sokat adott. Beindult az ötletgyár, és már ezer tervünk lett. A mockup nagyon tetszett,arról nem hallottunk,és épp most akartunk a honlapunkra képeket felrakni,ezzel egyszerűbb és dizájnosabb lesz!"

Bottó-Baujó Adrienn
http://ceges-reklamajandek.hu/

"Minimális tapasztalatom van weboldal készítésben. Az ami van azt is úgy szedegettem össze apránként. Az előadásod szépen végigvezeti a hallgatót azokon a lépéseken ahol egy tapasztalatlan kezdő akár órákat is eltölthet a megoldást keresve. A videó sorozatod nagyon jól elmagyarázza az alapokat amire lehet később építeni. És ez az amiért nekem nagyon tetszik az előadás. És külön szeretném megköszönni, hogy este elküldted nekem a belépési linket és így el tudtam kezdeni én is a kurzust. "

Csiki László

AJÁNDÉK 1,5 órás webinárium

Kérd a videósorozatot és építsük fel együtt a stabil bevételt termelő Wordpress weboldalad mindössze 90 nap alatt!

Ez mind INGYENESEN a tiéd most :

  • 4 db oktató videó, gyakorlati előadás
  • 1 ÉLŐ Webinárium oktatás
Kérem az ingyenes videósorozatot

3 lépés a stabil bevételt termelő weboldalért...

1. lépés : TERVEZÜNK

Az 1. videóban megtervezzük a weboldalad és ebben óriási segítség lesz a letölthető munkafüzet. Mire kitöltöd a munkafüzetet minden kristálytiszta lesz számodra :-)

2. lépés : ÉPÍTÜNK

A 2. videóban a weboldal építésében segítek majd neked. Megosztom veled azokat a technikákat, amelyekkel hatékony weboldalt és landing oldalakat tudsz majd építeni.

3. lépés : ÉRTÉKESÍTÜNK

A 3. videó már a monetizálásról szól, azaz felszereljük a weboldaladra a pénztermelő funkciókat és felturbózzuk a listaépítésed. Ezután már indulhat is a pénztermelés :-)

Close

50% már kész... Csak 1 lépés és a tiéd a videósorozat :

Hová küldhetem a videókat?