AJÁNDÉK KÖNYV : Töltsd le a 257 oldalas Online Marketing könyvem!

Ingyenes marketing könyv - Most 3.990 Ft helyett INGYEN letöltheted az online marketing könyvem, amely 1 a legjobb marketing könyvek listán és egyben online marketing tananyag!

257 oldalas marketing könyv amit most INGYENESEN tölthetsz le!

 

Kattints az alábbi gombra és kérd az könyvem most TELJESEN INGYEN!

MOST AZONNAL LETÖLTÖM A KÖNYVET!

Több mint 5.000-en olvasták már...

Ez az 1. olyan marketing könyv, amely a teljes online marketinget bemutatja. A könyvben megosztok veled minden eszközt és technikát, amivel képes leszel megtöbbszörözni a bevételed!.

5.000 olvasó nem tévedhet!

Kb. 1-2 perc és küldöm is a könyvet neked :

  1. Kattints az alábbi gombra
  2. Add meg a neved és az email címed
  3. Töltsd le a könyvet és olvasd el!
IGEN, LETÖLTÖM A KÖNYVET

Olvass bele az AJÁNDÉK könyvbe

ééééés utána azonnal töltsd le a könyvet :-)

Hogyan épül fel egy marketing terv?

1. Összefoglaló

Igen, rövid mindenre kiterjedő összefoglalót kell írnod a teljes marketing tervről. A költségekről, célokról és a lépésekről. Az összefoglalót kell utoljára megírnod.


2. Küldetés

Rövid, vagy hosszú leírás arról, hogy mit és hogyan sz- eretnél elérni. 


Példa:

A Kovács és tsa 2012 Kft. optimalizálja weboldalát a jobb kereső helyezések érdekében. Célunk, hogy bekerüljünk az első 5 találatba a fontosabb kulcsszavakkal és 12 hó- napon belül elérjük a havi 1 000 000 Ft-os bevételt.

3. Analízis

Az aktuális állapotot kell leírnod adatokkal röviden. Ennek a pontnak kell tartalmazni az alábbiakat:

- Környezet: A céged működését befolyásoló adatok, el- emek és sajátosságok (gazdasági, demográfiai, szociális és technológiai). A legfontosabb a technikai információ a mai napokban, ugyanis sokan használnak okostelefont, emailt, közösségi oldalakat és ezek nagy mértékben át- szabhatják a marketing terved.

- Piac: Le kell írnod mekkora a piac, mennyi keresés van havi szinten a termékeidre, vagy szolgáltatásaidra. Erre a Google Adwords kulcsszóválasztó eszközét használd. A Google Trendek is szerepet kap, ugyanis le kell írnod mi- lyen állapotban van a termék / szolgáltatás (növekszik, hanyatlóban...)

- Konkurencia: Pontosan le kell írnod a konkurenciáid méretét, piaci részesedésüket, a fő termékeiket / szolgál- tatásaikat és az online aktivitásukat. Fizetős szolgáltatá- sokkal le tudod kérni az előző évek egyenlegeit (pénzügyi mérlegek) és ezekből ütős statisztikát tudsz készíteni. A bevételeiket látva azonnal látod, hogy ki erős és ki gyenge, neked az erőset kell szem előtt tartanod.

- Vevők, ügyfelek: Le kell majd írnod pontosan, hogy mennyi ügyfeled van jelenleg, vagy azt, hogy mennyi ügyfelet szeretnél megnyerni adott idő alatt.

- Termék / szolgáltatás: A termékek, szolgáltatások amelyeket értékesítesz, az árak és a profit %-os értéke termékenként, vagy termék családonként.


- Értékesítési csatornák: Minden olyan csatornát le kell írni, ahol értékesíteni tudod a terméked, szolgáltatásod. Itt fel kell tüntetni azokat is, ahol a konkurencia jelen van.

A kulcsszópiramis építése

Elsőként keresd meg azt a kulcs kifejezést, ami a legjobb, legrelevánsabb és elég sokan keresnek rá. Ez az én esetemben a “webáruház készítés”. Ez lesz a pi- ramisod csúcsa, írd is be a háromszög felső pontjába. A 2. szinten keresd meg azt a 3-4 kulcs kifejezést, amelyek ugyanazt jelentik, vagy nagyon közeliek a fő kulc- sszavadhoz. A 3. szintnél a 2. szintet kell szem előtt tar- tanod és kibontani egymás alá szépen.

Példa: 1 kulcsszó ág fenntről lefelé:

Gyermek ruha -> Lány ruha -> Lány nadrág -> Lány farmernadrág

vagy az én példámban:

Webáruház készítés -> Egyedi webáruház -> Egyedi we- báruház fejlesztés

Ha ügyesen írod le a kulcsszavaid, akkor egy karácsony- fa szerű piramis ábrát látsz magad előtt. Nyomtasd ki és ebből indulj ki minden esetben, ha szöveget írsz, linket építesz vagy részben módosítod a weboldalad. Ez a struktúra lesz majd a kategória struktúrád, ha we- báruházad van, vagy a navigációs menü struktúrád, ha weboldalad van.

Long tail kulcsszavak

A long tail fordítása a “hosszú farok”, amely esetében a kulcsszavak hosszát jelöli. A rövid kulcsszavakra (Példa: gyerekruha) nagyon nagy a verseny, azonban a hossz- abb kulcsszavakra kisebb a verseny és gyorsabban előre lehet jutni (Példa: Használt angol lány gyerekruha). Érdekes statisztikai adat az is, hogy a hosszabb 3-6 szóra keresők közül sokkal többen válnak vásárlóvá és ügyféllé. Ennek az az oka, hogy a long tail szavakra kereső érdeklődők már közelebb állnak a vásárláshoz.

Képzeld magad a helyükbe!

Nehéz, de el kell képzelned mit és hogyan keresnél, mely szavak jutnának eszedbe és ez még csak az 1. lépés. Az is kiválóan működik, ha a vevőid kérdezed meg, milyen szavak jutnak eszükbe, hogyan keresnék az adott ter- mékedet.

Adwords szövegírás tippek

A hatékonyan teljesítő hirdetéseknek van pár titka, ezeket is megosztom veled.

  • Miért vagy egyedi? A hirdetésedben emeld ki, ha ingyen szállítasz, ha raktárról 1 nap alatt szállítasz, ha nagy a választék nálad... Emeld ki mivel vagy jobb!

  • Árak, akciók : Ne felejtsd el, hogy a vevők a megfelelő ajánlatot keresik. Írd bele az akciódat, az árat és kínálj egy visszautasíthatatlan ajánlatot.

  • “Mondd meg mit tegyek” A látogatóidat tudat alatt vezérelni kell, ezért használj irányító szavakat: Vásároljon, Látogassa meg, Kattintson ide, Nézze meg, Töltse le, Töltse ki, vegye igénybe ...

  • Használd a kulcsszavaid! A hirdetéseid címében és hirdetésszövegben is használd a kulcsszavaid. Ez a relevancia értéket növeli, így előrébb kerülhet a hirde- tésed.

  • Legyen releváns a céloldalhoz! Ha Canon nyomtató akciót hirdetsz, akkor a landing oldal a Canon ny- omtatók kategória legyen az akciós modellekkel. Ha 1 terméket hirdetsz, akkor a landing oldal a termékoldal legyen.

  • Tesztelj! Legyen min. 3 féle hirdetésed és teszteld melyik hoz jó minőségű látogatókat jobb áron.

 

Konverzió alapú Adwords kampány

Az Adwords kampányod konverzió követő kódjának alka- lmazásával, megfigyelhető lesz mennyi fizetett kattintás- ból lesz vevő vagy ügyfél. 100 konverzió után már tisztán látni fogod, mekkora lesz az átlagos ára egy vevőnek il- letve ügyfélnek.

Hogyan építs szerethető márkát?

Először is melyik a szerethető márka? A hölgyeknek a Nike woman, mert értük született sok nagyszerű termék. A férfiaknak a Gillette, mert az igényes férfi hajlandó, akár többet is fizetni a jobb minőségért, illetve az ismert márkáért. A babás családoknak a Kolping hotel, mert megismertük mennyire odafigyelnek ránk és a babánkra. Szeretjük őket, mert szerethetőek!

Mitől lesz a te céged is szerethető?

A kommunikáció a szerethető márkák alapja. Minél ügye- sebben írod a weboldal és a hírleveleid szövegét, annál közelebb érsz a szerethető márkához. Az olvasóid ked- velni fogják a stílusod és ezért szeretni fogják a márkád.

A márkád lehet a céged de pl. tanácsadók esetében az Önmárka is, amikor magát a karaktert szerettetjük meg. Utóbbi sokkal könnyebb, mint egy céget megkedveltetni. A szerethető cég kevesebb pénzből tud nagyobb eladást produkálni.

Adwords kampány márkaépítésre

Az Adwordsben a legtöbben alapból letiltják a vizuális megjelenéseket és csak a szöveges keresőhirdetésekre költenek. Ez hozza majd a forgalmat, de megjelenési számban kevesebb és ez hátrány a márkaépítésnél.

Milyen egy márkaépítő Adwords kampány?


A megjelenésre összpontosít és mindenhol jelen van. Nem kattintásra ösztönöz, inkább a logót és a cég rövid pár szavas bemutatkozóját égeti bele az agyakba. Ugyanezt teszik a reklámok is a TV-ben, csak milliós költ- séggel. Neked könnyebb lesz a dolgod, mert a legtöbb esetben gyorsan elérhető a 10 Ft alatti kattintási költség úgy, hogy hatalmas számú megjelenést kapunk mellette.

Kampányidőszakban arra kell törekedni, hogy minél alac- sonyabb legyen a kattintási konverzió és minél maga- sabb a megjelenések száma. Természetesen kell majd egy jól megjegyezhető egyszerű, de színes logó, ami kifejezi mivel is foglalkozol :-)

Nézd meg a könyv promo videóját

Hova küldhetem az ajándék könyvet?

Kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és azonnal küldöm a könyvet!

Close

50% már kész, pár perc és nálad a könyvem!

Hova küldjem a könyvet?