Téged megtalálnak a vevőid a Google kereső 1. oldalán?

Előzd meg a versenytársaid és szerezz több vevőt!

Linképítés árak és tanácsok

Keresőoptimalizálással és Linképítéssel növekedni fog a weboldalad forgalma és a bevételed is. Segítünk elérni akár 6 hónap alatt, hogy… A te weboldalad legyen az első a Google keresőben és a vevők megtaláljanak!
  • Linképítéssel 6-8 hónap alatt első lehetsz! A Google keresőben előreviszünk a linképítés kampányunkkal. Ma a linképítés a legerősebb SEO eszköz mellyel 3-6 hónap alatt már szép eredményeket tudunk elérni!
  • Prémium linképítés már 19.990 Ft-tól! A linképítés kampányunk mikrovállalkozásoknak is elérhető! Havi 19.990 Ft befektetéssel is elérhetjük a Google 1. oldalát és így rengeteg vevőt tudunk vinni neked.

Sokan hatalmas összegeket költenek hirdetési kampányokra, mert nem tudják, hogy Keresőoptimalizálással sokkal kedvezőbb áron tudják elérni a vevőket.

Linképítés folyamata azaz hogyan gondolkodik a Google?

A Google azokat az oldalakat ajánlja a vevőknek, akik keresőoptimalizáltak és minőségi linkhálózattal rendelkeznek. Mindkettőben segítünk majd neked és 6-8 hónap alatt könnyedén megduplázzuk a bevételed és a vevőid számát úgy...

...hogy nem fizetsz egy árva vasat sem a Google-nek!

Neked kell eldöntened, hogy az alábbi 3 lehetőség közül melyiket választod:

  1. Nem hirdetsz, nem költesz vevőszerzésre : Ha szerencséd van akkor a vállalkozásod hozni fog egy minimális bevételt, de ez arra lesz elég, hogy ne hagyd abba... ha kitartó leszel akkor pár évig keményen tolod a szekeret mielőtt feladod és befejezed a vállalkozásod:-(
  2. Kizárólag Adwords és Facebook hirdetéssel hozol vevőket : Lesz elég vevőd de olyan magas hirdetési költségeid lesznek, hogy kb. a nyereséged felét hirdetésre költöd majd. Nem tudsz növekedni és nem leszel boldog vállalkozó mivel folyamatosan hajtasz, hogy több bevételed legyen.
  3. SEO + Adwords + Facebook : Az IDEÁLIS megoldás, mert a fizetős kampányok hozzák a vevők 35%-át de mellette a vevőid 65%-át a Google teljesen INGYEN küldi majd neked. Elérjük azt, hogy a Google keresőben az első között legyél és utána akár 10x annyi látogatód és vevőd lesz. 

A legjobb döntés tehát az lenne, ha keresőoptimalizálnánk a weboldalad / webshopod és utána Prémium linkeket építenénk. 

Linképítés át - Mennyibe kerül a Keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás a LEGJOBB BEFEKTETÉS, mert hosszú éveken keresztül hozza majd a vevőket egy minimális havidíjért. Az alábbiakban leírom, hogy melyik kampányt érdemes megrendelned :

HALADÓ Linképítés Csomag :
Ez a kampány tökéletes az egyéni vállalkozóknak, mivel kedvező a havídíja. 10db profi PR cikket írunk majd neked. Ezzel lassabban fogunk haladni, de növelni tudjuk a vevőid számát és a bevételed akár 12-14 hónap alatt.

MAX Linképítés Csomag (LEGTÖBBEN EZZEL INDULNAK) :
Ez a tökéletes linképítés kampány! Havi 20 minőségi PR megjelenésed lesz és ezekkel mindössze 6-8 hónap alatt elindítunk a Google 1 oldalára. Ennyi idő általában elég, hogy jelentősen növekedjen a látogatóid száma és a bevételed.

EXTRA Linképítés Csomag :
Az extra kampányunk azoknak jó, akik szeretnék lerövidíteni a folyamatot. Nem ritka, hogy ezzel a kampánnyal már 2 hónap után látunk pozitív fejlődéseket. Legutóbb egy sport webshopot vittünk az 1. találati oldalra 2,5 hónap alatt. A bevételük azonnal megduplázódott... Válaszd az EXTRA SEO kampányt!

A jobb oldali megrendelő űrlapon válaszd ki melyik csomagot szeretnéd megrendelni és töltsd ki a megrendelő űrlapot!

Bízd ránk a Vevőszerzést!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.