Keresőoptimalizálás Mesterkurzus

Ugye te sem szeretnél minden vevőért fizetni? Mit szólnál ahhoz, ha a vevőid megtalálhatnának és INGYEN tudnál fizetőképes tömegesen vevőket szerezni?

Legyél megtalálható a Google kereső 1. oldalán! Érd el, hogy a Google 1. oldalán minél több kulcsszóval megjelenj, mert így INGYEN tudsz vevőket szerezni.

VAJON NEKEM VALÓ EZ A TRÉNING?

Van már weboldalad vagy webáruházad? Szeretnél minél több vevőt elérni teljesen INGYEN? Amennyiben igen és hajlandó vagy megdolgozni ezért, akkor ez a képzés hatalmas bevételt fog biztosítani neked a következő években. Pontosan lépésről-lépésre fogom megmutatni neked, hogy mit kell tenned..

MILYEN KÉPZÉSEKET KAPOK MAJD?

A Keresőoptimalizálás Mesterkurzusban ez mind a tiéd :

 • Bevezető a keresőoptimalizálásba (14.990 Ft)
  Ismerd meg a keresőoptimalizálás alapjait, működését és a jó helyezések eléréséhez szükséges lépéseket. 
 • On-page keresőoptimalizálás (14.990 Ft)
  Az 1. lépés a kulcsszókutatás lesz, megkeressük a kulcsszavaid. Ezt követően megmutatom, hogyan optimalizáld a szövegeket és a weboldalad.
 • Off-page keresőoptimalizálás (19.990 Ft)
  Mindent megtanulhatsz a linképítésről, így képes leszel minőségi linkhálózatot építeni. Ezen felül megmutatom az összes működő linképítés technikát.
 • Keresőoptimalizálás technikai oldala (12.990 Ft)
  Minden fontos technikai tudnivalót megosztok veled, hogy kitudd hozni a maximumot a keresőoptimalizálásból. 
 • Local SEO - Legyél 1. helyben! (29.990 Ft)
  Érd el, hogy a helyi érdeklődők téged találjanak meg 1.-ként a Google keresőben amikor megoldást keresnek a problémájukra.
 • Mobil SEO - Mobilon az 1. oldalon (19.990 Ft)
  A mobilon történő kereséseknél az 1. oldalon kell megjelenned, hogy téged találjanak meg az érdeklődők.
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Ahol a legújabb trendeket és technikákat ismerheted majd meg. Havi 2db olyan webináriumot tartok, ahol élőben oktatok és ha kérdésed van azonnal kérdezhetsz is.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Ez aranyat ér majd neked, mert személyesen velem dolgozol majd 30 percen keresztül. Segítek neked, hogy kihozd a maximumot a marketingből.

MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.