Keresőoptimalizálás Mesterkurzus

Ugye te sem szeretnél minden vevőért fizetni? Mit szólnál ahhoz, ha a vevőid megtalálhatnának és INGYEN tudnál fizetőképes tömegesen vevőket szerezni?

Legyél megtalálható a Google kereső 1. oldalán! Érd el, hogy a Google 1. oldalán minél több kulcsszóval megjelenj, mert így INGYEN tudsz vevőket szerezni.

SEO TANFOLYAM NEKEM VALÓ?

Van már weboldalad vagy webáruházad? Szeretnél minél több vevőt elérni teljesen INGYEN? Amennyiben igen és hajlandó vagy megdolgozni ezért, akkor ez a képzés hatalmas bevételt fog biztosítani neked a következő években. Pontosan lépésről-lépésre fogom megmutatni neked, hogy mit kell tenned..

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS TANFOLYAM - MIT KAPOK?

A Keresőoptimalizálás Mesterkurzusban ez mind a tiéd :

 • Bevezető a keresőoptimalizálásba (14.990 Ft)
  Ismerd meg a keresőoptimalizálás alapjait, működését és a jó helyezések eléréséhez szükséges lépéseket. 
 • On-page keresőoptimalizálás (14.990 Ft)
  Az 1. lépés a kulcsszókutatás lesz, megkeressük a kulcsszavaid. Ezt követően megmutatom, hogyan optimalizáld a szövegeket és a weboldalad.
 • Off-page keresőoptimalizálás (19.990 Ft)
  Mindent megtanulhatsz a linképítésről, így képes leszel minőségi linkhálózatot építeni. Ezen felül megmutatom az összes működő linképítés technikát.
 • Keresőoptimalizálás technikai oldala (12.990 Ft)
  Minden fontos technikai tudnivalót megosztok veled, hogy kitudd hozni a maximumot a keresőoptimalizálásból. 
 • Local SEO - Legyél 1. helyben! (29.990 Ft)
  Érd el, hogy a helyi érdeklődők téged találjanak meg 1.-ként a Google keresőben amikor megoldást keresnek a problémájukra.
 • Mobil SEO - Mobilon az 1. oldalon (19.990 Ft)
  A mobilon történő kereséseknél az 1. oldalon kell megjelenned, hogy téged találjanak meg az érdeklődők.
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Ahol a legújabb trendeket és technikákat ismerheted majd meg. Havi 2db olyan webináriumot tartok, ahol élőben oktatok és ha kérdésed van azonnal kérdezhetsz is.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Ez aranyat ér majd neked, mert személyesen velem dolgozol majd 30 percen keresztül. Segítek neked, hogy kihozd a maximumot a marketingből.

SEO OKTATÁS MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket. Seo videó képzés + google analytics tanfolyam + keresőoptimalizálás garanciával + seo videó tanfolyam +keresőoptimalizálás videó tanfolyam.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.