Profi Weboldal / Webáruház Készítés + Online Marketing Kampányok

Bízd ránk a weboldalad / webáruházad elkészítését!

Szeretnél egy olyan profi weboldalt amely folyamatosan hozza a minőségi vevőket?

Bízd ránk a weboldalad készítést és a marketing kampányaid tervezését. Nálunk  mindent megkapsz egy csomagban!
 • Online stratégia tervezés : A weboldal készítés előtt együtt kidolgozzuk a stratégiád, az Avatárod és a termékértéklépcsőd. Ez lesz az alapja a Sikeres Online Vállalkozásodnak.
 • Weboldal / Webáruház készítés : Úgy építjük fel a weboldalad vagy webáruházad, hogy minél több pénzt hozzon neked! A legújabb technikákat használjuk és a GDPR-nek is meg fog felelni majd. Profi rendszered lesz akár 30 nap alatt!
 • Marketing kampányok : A leghatékonyabb vevőszerző hirdetésekkel folyamatosan visszük majd a vevőket neked. Profin felépített, precízen célzott kampányokat tervezünk neked, hogy folyamatosan legyen vevőd / ügyfeled.
 • Automatizálás : Levesszük a sok munkát a válladról és az értékesítő folyamatot automatizálunk. Automata értékesítő, ajánló és számlázó rendszert készítünk neked. Megírom neked az emaileket és beállítok mindent... Kulcsrakészen kapod!

Sokan hibáznak és 2-3 partnerrel dolgoznak... Ez sok fejfájást okoz amikor a szakemberek egymásra mutogatnak. Nálunk mindent megkapsz egy hatékony és kedvező árú megvalósító csomagban.

 

Vajon nekem való ez?

Abban az esetben IGEN, ha...

 1. Profi weboldalt / webáruházat szeretnél
 2. Hatékony vevőszerző kampányokat szeretnél
 3. Szükséged van egy Profi szakember segítségére és tanácsaira
 4. A legjobbat szeretnéd és nem éred be egy gyenge megoldással
 5. Szeretnél rendszeresen együtt dolgozni velünk :-)

Amennyiben úgy érzed, pontosan erre van szükséged akkor kérlek töltsd ki a jobb oldali űrlapot és egyeztessünk!

 

Milyen lehetőségeid vannak?

Döntsd el, hogy az alábbi 3 lehetőség közül melyiket választod:

 1. Felépíted te saját magad : Ehhez rengeteget kell majd tanulnod és sokat fogsz hibázni. Sok olyan hiba van, ami százezrekbe kerül majd neked. Ez talán a legnehezebb...
 2. Bérelsz egy weboldalt / webáruházat : Kész rendszert kapsz ami egy dobozos termék, azaz NEM a te vállalkozásodra van szabva, hanem alkalmazkodnod kell a szoftverhez. Ez sok lemondással jár sajnos és nem leszel egyedi.
 3. Egy profi komplett megoldást választasz : Az IDEÁLIS megoldás, mert a vállalkozásodra szabott webes megoldást kapsz. Minden egyes elem az értékesítésre fókuszál majd, így sokkal nagyobb bevételt tudsz elérni vele. A mi megoldásunk pontosan ilyen, így szerintem ez a legjobb megoldás neked!

A legjobb döntés tehát az lenne, ha egy profi egyedi rendszered lenne. Dolgozz velünk és folyamatosan melletted állok majd és a tanácsaimmal és a tapasztalataimmal együtt SIKERESSÉ tesszük a vállalkozásod és nem lesz gond neked a vevőszerzés!

 

Mennyibe kerül?

Jó hírem van! A teljes csomag ÁR / ÉRTÉK arányban a piac egyik legjobb ajánlata... Úgy állítottuk össze, hogy MINDENT megkapj amire csak szükséged lesz. Nem kell aggódnod majd semmi miatt, mert teljes megoldást kapsz tőlünk.

Azonban ez nem egy olcsó megoldás ami semmire sem jó... Ez egy teljes webes értékesítési rendszer kampányokkal és mindent beleraktunk ami ma egy sikeres online vállalkozáshoz kell.

A teljes csomag értéke több mint 700.000 Ft és ebben szó szerint az 1. lépéstől az utolsóig mindent megtalálsz. 

 

Mi van a csomagban?

 1. Profi Egyedi weboldal / webáruház (300 ezer Ft értékben)
 2. Stratégiai tervezés, tanácsadás (80 ezer Ft értékben)
 3. Facebook kampány tervezés (60 ezer Ft értékben)
 4. Keresőoptimalizálás kampány (120 ezer Ft értékben)
 5. Értékesítés automatizálás (150 ezer Ft értékben)

ÖSSZESEN : 710.000 Ft + ÁFA lenne...

...de van egy jobb ajánlatom :-)

EREDETI ÁR : 710.000 Ft + ÁFA
KEDVEZMÉNY : -20% kedvezmény
AKCIÓS ÁR : 568.000 Ft + ÁFA

 

BÓNUSZ AJÁNDÉKOK

A fennti hatalmas kedvezmény mellett még szeretnék adni neked bónusz ajándékokat is...

 1. 6 Hónapos Támogatás (60 ezer Ft értékben) : A weboldala elindulása után 6 hónapon keresztül melletted leszek és segítek neked emailben / telefonon. 
 2. Ajándék könyvek (20 ezer Ft értékben) : Az összes megjelent könyvem ajándékba kapod majd Ebook formátumban.
 3. 6 Hónap INGYENES Akadémia tagság (36 ezer Ft értékben) : A Tóth Mihály Marketing Akadémia képzésein INGYEN vehetsz részt 6 hónapon keresztül.

Ahogy látod mindent megteszek azért, hogy a te weboldalad / webáruházad sikeres legyen és nem lépünk le miután átudtuk neked a rendszert. Melletted fogunk állni és segítünk, hogy sikeres legyél!

Részletfizetés : A weboldalad akár 2-3 hónap alatt kamatmentes részletekben is kifizetheted. 

Személyesen garantálom neked, hogy a LEGJOBB megoldást kapod majd, mellyel Sikeres online vállalkozást tudsz majd indítani.

FIGYELEM!
Összesen 2-3 weboldal / webáruház készítést vállalunk havonta. Amennyiben szeretnél velünk dolgozni, akkor töltsd ki a jobb oldali űrlapot és 24-48 órán belül egyeztetünk egy 30 perces Zoom megbeszélésen.

Kérj Ingyenes Visszahívást!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.