Listaépítés és Email Mesterkurzus

Te is a listaépítés business-ben vagy! Minél nagyobb / jobb minőségű listát kell építened és ezzel együtt ugyanilyen arányban növekszik a nyereséged is!

Bármit elvehetnek tőlem, a cégem is tönkremehet... CSAK 1 dolog maradjon meg a LISTÁM! Minden más újra felépíthető, de ha a listád a kezedben van akkor 0-ról akár pár hónap alatt képes vagy ugyanazt az eredményt elérni. Listát kell építened!

VAJON NEKEM VALÓ EZ A TRÉNING?

Még nincs érdeklődő listád? Akkor ez egy ajánlottan kötelező képzés neked! A jövőben nem lesz olyan cég akinek ne lenne listaépítés stratégiája. Minél később vágsz bele annál később jön az áttörés a vállalkozásodban :-( KEZDD EL MOST! Regisztrálj!

MILYEN KÉPZÉSEKET KAPOK MAJD?

A Listaépítés és Email Mesterkurzusban ez mind a tiéd lesz :

 • Listaépítés stratégiák és technikák (24.990 Ft)
  Ismerd meg az INGYENES és fizetős listaépítés módszereket. Ezzel a képzéssel képes leszel akár 20-30 ezres listát építeni ingyen vagy minimális költséggel.
 • Lead Magnet csali tervezés (19.990 Ft)
  A listaépítés legfontosabb eleme a csali (lead magnet). Ezzel tudsz listát építeni hatékonyan. Az előadásokban megmutatom, hogyan tudsz hatékony csalit készíteni 1-2 egyszerűen kezelhető eszközzel.
 • Landing oldal tervezés és szövegírás (19.990 Ft)
  A landing oldal készítés nem olyan bonyolult mint gondolod. Ismerd meg a hatékony landing oldalak felépítését és a szövegírás lépéseit.
 • Landing oldal készítő szoftverek (12.990 Ft)
  Ismerd meg az összes landing oldal készítő szoftvert amellyel profi és hatékony landing oldalakat tudsz készíteni. 
 • Email küldő szoftverek + kampányok (19.990 Ft)
  Segítek kiválasztani a megfelelő email szoftvert és megmutatom az email kampány tervezést, hogy a listaépítés mellett hatékonyabb értékesítő email kampányokat is tudj majd tervezni.
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Vegyél részt az ÉLŐ webináriumokon és kérdezz. Segítek majd neked, ha elakadsz vagy kérdésed lenne.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Foglalj időpontot és vedd igénybe a 30 perces ajándék tanácsadást.

MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.