Sales Funnel Építő Kurzus

A weboldalak / webáruházak már a múlté! Az ÚJ hatékony pénznyomtatót "értékesítési tölcsér"-nek hívják... Tervezd meg és építsd fel az 1. Sales Funnel-ed!

Ez a képzés segíteni fog neked, hogy megértsd az értékesítési tölcsérek működését és képes legyél felépíteni az 1. ilyen tölcséred. A képzésben mindent részletesen megmutatok majd neked, hogy villám gyorsan elindulhasson a pénztermelő géped.

VAJON NEKEM VALÓ EZ A TRÉNING?

Ez egy közepes szintű képzés, ezért nem való mindenkinek. Az értékesítési tölcsérek tervezése és felépítése már egy komoly feladat. Mindenképp vágj bele, ha szeretnél egy automata pénztermelő rendszert!

MILYEN KÉPZÉSEKET KAPOK MAJD?

A Sales Funnel Építő Kurzusban ez mind a tiéd :

 • Mi is az az Értékesítési Tölcsér? (Sales Funnel) (29.990 Ft)
  Ebben a modulban az alapokat mutatom meg neked. Megismerheted a technikát, hogy hogyan tudsz ügyfél érték lépcsőből hatékony értékesítési tölcsért készíteni.
 • Ismerd meg a Sales Funnel típusokat (19.990 Ft)
  Részletesen megmutatom neked a 9 leggyakrabban használt tölcsérek működését és felépítését blueprint tervrajzzal és az elemek felsorolásával.
 • Építsük fel az 1. Sales Funnel-ed (29.990 Ft)
  A tervzrajz alapján felépítjük a tölcséred. Segítek szoftvert választani, landing oldalt készíteni és szöveget írni. Külön előadás van a videós tartalmak készítéséről,.
 • Érdeklődő szerző kampányok (9.990 Ft)
  Amint elkészül a tölcséred szükséged lesz "üzemanyagra" amely meghajtja a gépezetet. Az érdeklődő szerző kampányokat simerheted meg az előadásomban.
 • Értékesítési Tölcsér optimalizálása (19.990 Ft)
  Amikor már üzemel a tölcséred de nem hoz elég jó eredményt, akkor ez az előadás aranyat fog érni majd neked. Tanuld meg az optimalizálását minél előbb!
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Ahol a legújabb trendeket és technikákat ismerheted majd meg. Havi 2db olyan webináriumot tartok, ahol élőben oktatok és ha kérdésed van azonnal kérdezhetsz is.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Ez aranyat ér majd neked, mert személyesen velem dolgozol majd 30 percen keresztül. Segítek neked, hogy kihozd a maximumot a marketingből.

MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.