Tartalom Marketing Mesterkurzus

A tartalom marketing és a szövegírás megalapozza a MILLIÓKAT termelő online vállalkozásod! Végezd el ezt a képzést és... írj, blogolj, építs bizalmat és értékesíts!

A marketingben az egyik legnehezebben elsajátítható technika a szövegírás és a tartalom marketing. Sok ingyenes anyag létezik már, de a NAGY TITKOT egyik sem ossza meg veled. Ebben a tréningben mindent megtanulhatsz ami ahhoz szükséges, hogy sikeres és igazi PÉNZTERMELŐ blogod, szövegeid legyenek.

VAJON NEKEM VALÓ EZ A TRÉNING?

Ez a képzésem nem való mindenkinek... Nem javaslom, ha nem szeretsz szöveget írni vagy rendszeresen blogolni és bejegyzéseket írni. Kérlek csak akkor regisztrálj, ha kész vagy elegendő munkát beletenni a megvalósításba. A tartalom marketinggel 100 milliós vállalkozást is építhetsz, de ehhez kitartónak kell lenned és a képzésben leírt lépések alapján kell dolgoznod... Nem lesz könnyű de növelni tudod a bevételed!

MILYEN KÉPZÉSEKET KAPOK MAJD?

A Tartalom Marketing és Szövegírás mesterkurzusban ez mind a tiéd :

 • Tartalom Marketing Stratégia tervezés (19.990 Ft)
  Megtervezzük a stratégiád és az Avatárod. Megmutatom a tartalom marketing egyik legfontosabb rendszerét a TOFU, MOFU és BOFU tölcsér alapú tartalom marketing rendszert. A végén megtervezzük a tartalom naptárad 90 napra.
 • Felépítjük a Wordpress blogod a DIVI témával (29.990 Ft)
  Megmutatom a Wordpress blogod felépítését az elsőtől az utolsó lépésig. Megnézzük a DIVI téma előnyeit és beállítjuk a blogod. Ezt követően megtanítalak blogolni a Wordpress rendszerrel.
 • Szövegírás technikák és módszerek (24.990 Ft)
  Megismerheted a hatékonyan értékesítő szövegek felépítését. Beszélek a címsorok tervezéséről és a keresőoptimalizált szövegírásról is. A modulban megtanulhatod az email szövegírást és a sztori / történet mesélés alapjait is.
 • A BLOG marketing alapjai (19.990 Ft)
  Hogyan építs hűséges olvasótábort akik minden egyes blog bejegyzésed remegve várják. Megmutatom azt is, hogyan tudsz PÉNZT KERESNI a blogoddal. Megismerheted a BLOG listaépítés lépéseit és segítek az első 1.000 olvasó megszerzésében is neked. 
 • Videó marketing stratégia (29.990 Ft)
  A videó a legjobb tartalom amit használhatsz... ismerd meg mi kell hozzá és hogyan tudsz profi videókat rögzíteni akár egy mobiltelefonnal. 
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Ahol a legújabb trendeket és technikákat ismerheted majd meg. Havi 2db olyan webináriumot tartok, ahol élőben oktatok és ha kérdésed van azonnal kérdezhetsz is.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Ez aranyat ér majd neked, mert személyesen velem dolgozol majd 30 percen keresztül. Segítek neked, hogy kihozd a maximumot a marketingből.

MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.