Siker és Megvalósítás Mesterkurzus

Sokan keresik a SIKER titkát de kevesen találják meg! A legtöbb esetben a SIKER egy csodaként van lefestve... Az igazság azonban sokkal egyszerűbb!

Bárki lehet sikeres, ha megtervezi a célját és erre egy megvalósítási tervet készít. Ezt követően szép lassan közeledni kell a célodhoz és megvalósítani a stratégiád!

VAJON NEKEM VALÓ EZ A TRÉNING?

Ez nem egy milliomosképző... Nem is könnyű, mert hatalmas változásokra lesz szükség. Ezt a képzést nem lehet csak úgy végigülni és a végén várni a csodát... Azonban ha hajlandó vagy keményen dolgozni azért, hogy megvalósítsd az álmaid, akkor közöttünk a helyed és regisztrálj azonnal a mesterkurzusra!

MILYEN KÉPZÉSEKET KAPOK MAJD?

A Siker és Megvalósítás Mesterkurzusban ez mind a tiéd :

 • 1. Hét : Határozd meg a Célod! (19.990 Ft)
  Az első lépés a célok meghatározása. Több fajta célt kell kitűznöd és nagyban kell majd gondolkoznod! Ezt követően számold ki mekkora munka ezt elérni!
 • 2. Hét : Hogyan érd el a célod? (24.990 Ft)
  Hogyan győzd le a félelmeid? Hogyan tudsz elérni igazán nagy célokat? Mitől leszel majd igazán kitartó még akkor is, ha más már feladná?
 • 3. Hét : A személyes produktivitás titkai (19.990 Ft)
  Hogyan válhatsz megvalósítóvá? A legismertebb produktivitás hibák, amelyek miatt milliókat buksz évente... Hogyan szervezd az időd? A napjaid?
 • 4. Hét : Tervezés és megvalósítás a csúcsra járatva (29.990 Ft)
  Ismerd meg a 90 napos megvalósítási tervet és az ehhez szükséges eszközöket. A tervezésen felül megismerheted a kiszervezést és a mikro célok teljesítését.
 • 5. Hét : Magabiztosság és a komfort zónád (19.990 Ft)
  Mitől lesz majd egészséges önbizalmad és hogyan védd meg? Hogyan lépj ki a komfort zónádból és üsd át a komplexitás plafonod, hogy KITELJESEDJ...
 • 6. Hét : Koncentráció és a sikeres fókuszálás (14.990 Ft)
  A fókusz a legfontosabb, ugyani sha tudsz fókuszálni hosszú ideig 1 célra, akkor semmi sem veheti el tőled a győzelmet!
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Ahol a legújabb trendeket és technikákat ismerheted majd meg. Havi 2db olyan webináriumot tartok, ahol élőben oktatok és ha kérdésed van azonnal kérdezhetsz is.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Ez aranyat ér majd neked, mert személyesen velem dolgozol majd 30 percen keresztül. Segítek neked, hogy kihozd a maximumot a marketingből.

MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.