2 órás Marketing Stratégia Tanácsadás

Bérelj ki 2 órára és dolgozzuk ki a következő évekre azt a marketing stratégiát, ami milliós profitot tud hozni neked! TURBÓZZUK FEL A MARKETINGED!

A 2 órás személyes tanácsadáson minden tudásommal azon leszek, hogy a marketinged feltuningoljuk és elindulj a növekedési pályán. Garantálom neked, hogy ez a 2 óra forradalmasítani fogja a marketinged!

Kinek ajánlom ezt a 2 órás tanácsadást?

  1. Annak, aki úgy érzi sokkal többet tudna elérni, de mégis valamiért nem halad előre és nem képes növelni a bevételét. Segítek majd, hogy elinduljon egy sokkal hatékonyabb folyamat, ami végre meghozza a SIKERT!
  2. Olyan cégvezetőknek, akik már rendelkeznek marketing stratégiával és kampányokkal de nem jönnek a jó eredmények... Átnézzük a kampányaid és kidolgozunk egy sokkal HATÉKONYABB marketinget!
  3. A legnagyobb hatást azoknál érem el, akik ÁTTÖRÉST szeretnének az online marketingben és ehhez keresnek egy tapasztalt és megbízható szakértőt. Több mint 10 év tapasztalatával foglak segíteni majd!

Hogyan és hol lesz a tanácsadás?

A tanácsadás online a Zoom szoftverben lesz, ehhez mikrofonra és webkamerára lesz szükséged majd. Olyan érzés lesz, mint ha leülnénk egymás mellé és közösen dolgozunk majd 2 órán keresztül a céged marketingjén.

Mit kapsz majd a tanácsadáson?

  • Egyszerűen végrehajtható komplett marketing tervet
  • Megmutatom a leghatékonyabb kampányokat neked
  • Átvilágítjuk a teljes marketinged és megkeressük a hibákat
  • Azonnal alkalmazható egyszerű lépéseket és feladatokat

Mennyibe kerül egy tanácsadás?

Én több millió forintot költöttem el, hogy megszerezzem ezt a tudást és sok esetben 100.000 Ft-ot is elköltöttem egy rövid tanácsadásért. Magyarországon egy komoly tapasztalt marketinges 50-60 ezer ft-ot kér el 1 órás tanácsadásért, de 1 óra nem elég... A 2 órás tanácsadás értéke amit most kínálok neked kb. 250-300 ezer Ft, de tudom, hogy nem tudsz most ekkora összeget ráfordítani a marketingedre ezért egy nagyon kedvező 89.990 Ft-os brutto díjat kérek csak a 2 órás tanácsadásért.

AJÁNDÉK KÖNYVEK

A tanácsadás megrendelése után emailben elküldöm az összes könyvem EBOOK formátumban, ezek összértéke kb. 20.000 Ft. A könyvek nagyon sokat fognak segíteni neked, hogy még több vevőt tudj elérni és növelni tudd a bevételed.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

Semmit sem kockáztatsz! A tanácsadás után ha úgy érzed, hogy nem tudtam segíteni akkor visszafizetem neked a teljes összeget és a könyveket is megtarthatod. Büszke vagyok rá, hogy az elmúlt 7 évben több mint 170 tanácsadáson vagyok túl és SENKI nem élt még a garanciával. 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.