Facebook Marketing Mesterkurzus

ITT AZ IDEJE, hogy felépítsd a Facebook Birodalmad! Ebben a 12 hetes programban egy olyan Facebook marketing rendszert építünk fel, amely 100 milliós bevételeket hozhat neked, ha követed a tanításaim... GARANTÁLTAN MŰKÖDŐ MARKETING STRATÉGIA!

Az utóbbi években több millió Ft elköltésével megtaláltam azt a hatékony Facebook marketing rendszert, mellyel Te is hatalmas eredményeket tudsz elérni anélkül, hogy milliókat kellene kockáztatnod... Megosztom veled a teljes tudásom és tapasztalatom.

VAJON NEKEM VALÓ EZ A TRÉNING?

Ajánlom minden vállalkozónak, cégvezetőnek és marketingesnek aki azt érzi, hogy még nem tudta kihozni a Facebook-ból a maximumot. Jelentkezz, ha úgy érzed neked is sok pénzt tudna hozni a Facebook de NEM TUDOD hogyan indulj el... Segítek és fogom a kezed 12 héten keresztül, hogy Profi Facebook Marketingessé válj a 12 hét alatt.

MILYEN KÉPZÉSEKET KAPOK MAJD?

A Facebook Marketing Mesterkurzusban több mint 38 db online előadás, élő webinárium és mastermind gyűlés vár és személyesen velem dolgozhatsz majd 12 héten keresztül! A következő 12 hétben én leszek a Mentorod és segítek neked, hogy olyan Facebook marketinget építs fel amely SOK PÉNZT hoz majd neked.

Amennyiben készen állsz arra, hogy a Facebook segítségével sikeresebb legyél és több pénzt termeljen a vállalkozásod akkor ez a tréning NEKED VALÓ és ha most regisztrálsz akkor ezt MIND a tiéd :

 • A 100 milliós Facebook stratégia lépései részletesen. (24.990 Ft)
  Az előadásokban megmutatom, hogy hogyan kell megtervezni a termékpiramisod és az ehhez kapcsolódó Facebook hirdetési rendszert. Ugyanezt a rendszert alkalmazzák a 100 milliós bevételeket elérő cégek, így ha követed a tanításaim, akkor a te bevételed is garantáltan növekedni fog... Segíteni fogok neked ezt elérni!
 • Profi Facebook hirdetés tervező workshop Adespresso-val. (19.990 Ft)
  Képes leszel csökkenteni a költségeid és növelni a vevőid számát úgy, hogy egyszerűen használható szoftver dolgozik helyetted. Megtanítom neked, hogyan tudsz Adespresso-val VILÁGBAJNOK kampányokat tervezni és optimalizálni, hogy rengeteg pénzt termeljen neked a Facebook.
 • Facebook LIVE élő adás tervező alaptréning (19.990 Ft)
  A képzésen megtanulod mi kell a LIVE adásokhoz, hogyan tervezd meg és hogyan szerezz nézőket az ÉLŐ adásodhoz. Ajánlok neked majd olyan eszközöket, melyek megkönnyítik a munkát és jobb HD minőségben tudsz majd beszélgetni a leendő vevőiddel.
 • Zárt Facebook csoport mint legális pénznyomda (12.990 Ft)
  Ebben az előadásomban megmutatom, hogy építs saját törzset az érdeklődőidből és hogyan értékesíts nekik. Egy zárt Facebook csoport aranyat érhet neked, ha megfelelően építed fel a közösséget és jól kommunikálsz velük.
 • ÉLŐ Webináriumok (29.990 Ft)
  Ahol a legújabb trendeket és technikákat ismerheted majd meg. Havi 2db olyan webináriumot tartok, ahol élőben oktatok és ha kérdésed van azonnal kérdezhetsz is.
 • 30 perces személyes tanácsadás (19.990 Ft)
  Ez aranyat ér majd neked, mert személyesen velem dolgozol majd 30 percen keresztül. Segítek neked, hogy kihozd a maximumot a Facebook marketingből.

MIÉRT MOST REGISZTRÁLJAK?

A tartalom marketinghez sok idő kell és kitartás... minél később vágsz bele annál később érhetsz el majd hatalmas eredményeket.

Amennyiben jól döntesz és ma regisztrálsz akkor még 2 db szuper bónusszal is megleplek... Regisztrálj ma és tiéd az alábbi 2 db ajándék :

1. BÓNUSZ : 2 NAPOS MARKETING SUMMIT (19.990 Ft)

Regisztrálj még a mai nap és tiéd a 2 napos Online Marketing Summit esemény 10 órás felvétele 19.990 Ft értékben! A regisztráció után ehhez a tudásanyaghoz is azonnal hozzáférést biztosítok neked.

2. BÓNUSZ : 3DB MARKETING KÖNYV (12.970 Ft)

Mivel nagyszerű döntést hoztál és regisztrálsz a képzésemre ezért ajándékba adom 3 marketing könyvem is. Havonta tudsz majd letölteni 1-1 könyvet. 

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA!

Amennyiben regisztrálsz és nem tetszik vagy bármilyen okból lemondanád a részvételed, akkor visszautalom a pénzed és mosolyogva válunk el egymástól. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írsz egy emailt nekem ([email protected]) és megírod melyik képzésem végezted el és mikor vásároltad. Az összeget azonnal visszautalom neked.

HOGYAN TUDSZ REGISZTRÁLNI A KÉPZÉSRE?

Kérlek kattints jobbra fennt a kék színű "Regisztrálok a tréningre" vagy alul a "Kérem a tréninget" gombra. Ezt követően kérlek töltsd ki a regisztrációs űrlapot. 

Kérlek készítsd elő a bankkártyád és add meg a bankkártyád adatait a megfelelő lépésnél. NEM KELL AGGÓDNOD! A bankkártyád adatait mi nem látjuk, a Stripe dolgozza fel és a teljes fizetés egy biztonságos SSL csatornán történik. A Stripe.com ugyanolyan megbízható fizető kapu (Payment gateway) mint a Paypal vagy a magyar Payu / Barion.hu. Minden egyes tranzakciós titkosított és biztonságos. Azért választottuk a Stripe.com-ot mert egyszerű használni és jelenleg az egyik legbiztonságosabb online fizetési megoldás. Nagyon fontos, hogy biztonságban legyenek az adataid, másképpen nem is tudnánk növekedni és a vásárlóink csalódnának bennünk... Ezért kizárólag a LEGJOBB rendszert használjuk.

A megrendelés véglegesítése után azonnal küldöm a belépésed és elkezdheted a tréninget. A bónuszokhoz is azonnal hozzáférést kapsz majd de a könyveket havonta kapod majd, hogy legyen időd elolvasni és használni az olvasott technikákat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.