A sztorim : Miért lettem online marketinges?

 

1999 óta foglalkozom Online Marketinggel és webes fejlesztésekkel. Kettő gyönyörű kislányom van és egy nagyszerű feleségem akivel közösen vezetjük cégünket. Sok ügyféllel dolgoztam már, de most téged szeretnélek sikeresebbé tenni!

Az elmúlt években sok amerikai marketing tréninget elvégeztem. Ezek a tréningek valóban hatalmas pozitív változást hoztak az életemben és az ügyfeleimet is sikeresebbé tudom tenni ezeknek köszönhetően.

Az egyik kedvenc tudásforrásom a Digitalmarketer, melynek képzésein az alábbi képesítéseket nyertem el:

A sztorim még 1999-ben indult amikor egy nagyon sikeres amerikai-magyar cégnél megtettem az első lépéseket a marketingben. Ezt követte 1 év munka kinnt Belgiumban és utána vágtunk bele a saját vállalkozásba.

A 7 év munka után nagyon nehéz volt saját magunknak megteremteni a havi bevételt, mert még nem volt ilyen oktatások. Minden egyes vevőért meg kellett harcolni... Szerencsére ma már az összes információ elérhető az interneten az ilyen képzésekben mnt amiket készítek.

Az online marketing folyamatosan fejlődik ezért képzem magam rendszeresen közvetlenül amerikai trénerekkel. Az általam készített képzések egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak, így bárki képes megcsinálni azt amit megtanítok.

IMÁDOM az online marketinget és szeretek segíteni másoknak :-)

Így az Akadémia képzésem inkább hobbi mint munkahely, azt hiszem ez a titka a sikeremnek...

Gyere és tanulj velem, végezd el az ingyenes 5 napos marketing tréningem vagy vásárolj más képzéseket és fejlődjünk együtt!

Kattints ide és regisztrálj az ingyenes tréningre >>>

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.