A sztorim : Miért lettem online marketinges?

1999 óta foglalkozom Online Marketinggel és webes fejlesztésekkel. Kettő gyönyörű kislányom van és egy nagyszerű feleségem akivel közösen vezetjük cégünket. Sok ügyféllel dolgoztam már, de most téged szeretnélek sikeresebbé tenni!

Az elmúlt években sok amerikai marketing tréninget elvégeztem. Ezek a tréningek valóban hatalmas pozitív változást hoztak az életemben és az ügyfeleimet is sikeresebbé tudom tenni ezeknek köszönhetően.

Az egyik kedvenc tudásforrásom a Digitalmarketer, melynek képzésein az alábbi képesítéseket nyertem el:

A sztorim még 1999-ben indult amikor egy nagyon sikeres amerikai-magyar cégnél megtettem az első lépéseket a marketingben. Ezt követte 1 év munka kinnt Belgiumban és utána vágtunk bele a saját vállalkozásba.

A 7 év munka után nagyon nehéz volt saját magunknak megteremteni a havi bevételt, mert még nem volt ilyen oktatások. Minden egyes vevőért meg kellett harcolni... Szerencsére ma már az összes információ elérhető az interneten az ilyen képzésekben mint amiket készítek.

Az online marketing folyamatosan fejlődik ezért képzem magam rendszeresen közvetlenül amerikai trénerekkel. Az általam készített képzések egyszerűek és könnyen alkalmazhatóak, így bárki képes megcsinálni azt amit megtanítok.

Neked is gondot okoz olyan marketing kampányt tervezni ami valóban hoz elég ügyfelet és bevételt? Küzdesz mert nincs elég vevőd? Szeretnél egy kiszámíthatóbb és több profitot termelő marketing rendszert?

Nem vagy egyedül... Sokan vagyunk akik napi szinten küzdünk ezekkel a problémákkal. Nekem is sok olyan kampányom volt ami veszteséges volt de tanultam ezekből és így tudtam még hatékonyabb kampányokat építeni.

Sajnos túl sok vállalkozó és cégvezető van aki nem ismeri a legújabb technikákat és emiatt nem tudják maximalizálni a nyereségüket.

Erre szeretnék megoldást kínálni és ezért indította el a VIP Klubunkat...

Regisztrálj a VIP Klubunkba és ezzel megalapozod majd az online marketing tudásod és utána veszel majd részt 1-1 további képzésemen. 

Azért ajánlom ezt, mert akkor sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni...

Psszt.... Ne áruld el senkinek se, de a VIP Klubban minden tréninget megkapsz és nem kell külön megvásárolnod őket. Én több ezer dollárt fizetek egy-egy komolyabb képzésért az amerikai mentoraimnak és ezt az értékes tudást adom tovább neked majd a képzéseimben.

Amerikai és Magyar mentoraim akiktől tanulok a következő években: 

  • Pongor-Juhász Attila : Az első mastermind programom volt ami sokat segített a paradigmáim leküzdésében. A mentorok segítségével hatalmas lépésekkel haladtam 12 hónapon keresztül, örömmel ajánlom neked is a gyorsítósávot.

  • Digital Marketer : A világ legügyesebb marketingesei és a legjobb az, hogy mindent egy-az-egyben megosztanak a képzéseikben. A Digital Marketer HQ tréningen 4 különböző online marketing tréninget végeztem el. 

  • Brendon Burchard : Brendon a világ egyik legjobb motívátora és marketing megvalósítója. Több bestseller könyve is jelent meg és nagyon sikeres online képzései vannak. Brendontól nagyon sokat tanulok és ezt megosztom majd a képzéseimben veled.

  • Frank Kern : Az ember akitől a legsikeresebb marketingesek és online vállalkozók tanulnak. Brilliáns elme és professzionális online tréningek. Frank programjai nagyon sok vállalkozást tettek sikeressé.

  • Eben Pagan : Amerika egyik legsikeresebb online vállalkozója aki 100%-ban megossza a képzéseiben azt amivel dollár milliókat keresett. Jeff Walker ajánlotta nekem egy emailben és azóta követem Eben munkásságát.

  • Bob Proctor : Az észjárás átalakításának mestere, nélküle nem lehetne áttörni láthatatlan falakat és nem lehetne olyan eredményeket elérni amire most még úgy gondolod nem vagy képes. Ajánlom neked is a könyveit és képzéseit.

  • James Wedmore : Az első amerikai marketinges akinek részt vettem fizetős képzésén. James 48hr Filmschool tréninjén tanultam meg az üzleti videózás alapjait. Olyan technikákat ismertem meg melyekkel könnyedén lehet videókat forgatni és készíteni.

  • Primal Videó : A videózást velük folytatom most és tőlük tanulok nagyon sokat a profi videó készítés területein. Egy videó készítés tréninget is készíteni fogok, ebben megosztom majd veled amit tanultam.
  • Russell Brunson : A Clickfunnels alapítója és 2 nagyon sikeres marketing könyv szerzője. Nagyon sokat tanultam Russel-től, hogy még hatékonyabb legyen a Sales Funnel-em és a teljes marketingem.

Ahogy látod nem sajnálom se a pénzt se az időt, hogy képezzem magam mert minél többet tudok annál többet tudok segíteni neked. Minél többet segítek annál nagyobb bevételt tudsz majd elérni...

IMÁDOM az online marketinget és szeretek segíteni másoknak :-)

Így az Akadémia képzésem inkább hobbi mint munkahely, azt hiszem ez a titka a sikeremnek...

Gyere és tanulj velem, lépj be a VIP Klubunkba még ma!

 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.