Itt kezdj, ha még új vagy az oldalamon...

 

(A videóban 90 napot említek, de lerövidítettem egy 5 napos programra mert sokan kértétek, hogy gyorsabban érjünk el nagy eredményeket. Tudom, hogy az idő=pénz ezért teljesítem a kéréseteket és a 90 napos programot azonnal megkapod egy 5 napos szakaszokra bontva.)

Neked is gondot okoz olyan marketing kampányt tervezni ami valóban hoz elég ügyfelet és bevételt? Küzdesz mert nincs elég vevőd? Szeretnél egy kiszámíthatóbb és több profitot termelő marketing rendszert?

Nem vagy egyedül... Sokan vagyunk akik napi szinten küzdünk ezekkel a problémákkal. Nekem is sok olyan kampányom volt ami veszteséges volt de tanultam ezekből és így tudtam még hatékonyabb kampányokat építeni.

Sajnos túl sok vállalkozó és cégvezető van aki nem ismeri a legújabb technikákat és emiatt nem tudják maximalizálni a nyereségüket.

Erre szeretnék megoldást kínálni és ezért készítettem egy 5 napos ingyenes tréninget ahol a teljes online marketinget megmutatom lépésről lépésre...

Állapodjunk meg abban, hogy elvégzed az ingyenes 5 napos tréningem, ezzel megalapozod az online marketing tudásod és utána veszel majd részt 1-1 további képzésemen. 

Azért ajánlom ezt, mert akkor sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni...

Psszt.... Ne áruld el senkinek se, de az ingyenes 5 napos tréningemben tanultakat máshol kemény összegekért kaphatod meg. Én több ezer dollárt fizetek egy-egy komolyabb képzésért az amerikai mentoraimnak és ezt az értékes tudást adom tovább neked majd.

Amerikai mentoraim akiktől tanulok a következő években: 

  • Pongor-Juhász Attila : Az első mastermind programom volt ami sokat segített a paradigmáim leküzdésében. A mentorok segítségével hatalmas lépésekkel haladtam 12 hónapon keresztül, örömmel ajánlom neked is a gyorsítósávot.

  • Digital Marketer : A világ legügyesebb marketingesei és a legjobb az, hogy mindent egy-az-egyben megosztanak a képzéseikben. A Digital Marketer HQ tréningen 4 különböző online marketing tréninget végeztem el. 

  • Brendon Burchard : Brendon a világ egyik legjobb motívátora és marketing megvalósítója. Több bestseller könyve is jelent meg és nagyon sikeres online képzései vannak. Brendontól nagyon sokat tanulok és ezt megosztom majd a képzéseimben veled.

  • Frank Kern : Az ember akitől a legsikeresebb marketingesek és online vállalkozók tanulnak. Brilliáns elme és professzionális online tréningek. Frank programjai nagyon sok vállalkozást tettek sikeressé.

  • Eben Pagan : Amerika egyik legsikeresebb online vállalkozója aki 100%-ban megossza a képzéseiben azt amivel dollár milliókat keresett. Jeff Walker ajánlotta nekem egy emailben és azóta követem Eben munkásságát.

  • Bob Proctor : Az észjárás átalakításának mestere, nélküle nem lehetne áttörni láthatatlan falakat és nem lehetne olyan eredményeket elérni amire most még úgy gondolod nem vagy képes. Ajánlom neked is a könyveit és képzéseit.

  • James Wedmore : Az első amerikai marketinges akinek részt vettem fizetős képzésén. James 48hr Filmschool tréninjén tanultam meg az üzleti videózás alapjait. Olyan technikákat ismertem meg melyekkel könnyedén lehet videókat forgatni és készíteni.

  • Primal Videó : A videózást velük folytatom most és tőlük tanulok nagyon sokat a profi videó készítés területein. Egy videó készítés tréninget is készíteni fogok, ebben megosztom majd veled amit tanultam.

Ahogy látod nem sajnálom se a pénzt se az időt, hogy képezzem magam mert minél többet tudok annál többet tudok segíteni neked. Minél többet segítek annál nagyobb bevételt tudsz majd elérni...

TEDD MEG AZ ELSŐ LÉPÉST ÉS REGISZTRÁLJ AZ INGYENES 5 NAPOS MARKETING TRÉNINGEMRE...

IGEN, REGISZTRÁLOK A TRÉNINGRE

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.