Facebook Kampány Tervezés

Megtervezzük a Facebook kampányod és optimalizáljuk, hogy több minőségi vevőt és nyereséget hozzon neked!

Szeretnél olyan Facebook hirdetéseket, amelyek nem csak a pénzt viszik? Bízd ránk a tervezést!

A legtöbben ott hibáznak, hogy elkészítenek 2-3 hirdetést és azt gondolják ez elegendő ahhoz, hogy jó áron a megfelelő érdeklődőket elérjék...

Hogyan építjük fel a Facebook kampányod?

Első lépésben meghatározzuk ki a te LEGJOBB VEVŐD és a profil alapján tervezzük meg a kampányod. Kitalálunk egy olyan ajánlatot, amely visszautasíthatatlan és az érdeklődők többsége azonnal megvásárol.

Azért érdemes ránk bíznod a kampány tervezését és optimalizálását, mert folyamatosan teszteljük mi működik a legjobban és ezt a tapasztalatot felhasználva elérjük majd nálad is....

...hogy kedvezőbb áron TÖBB vevőt szerezzünk neked!

Tudjuk, hogy sok cég van aki Facebook kampányok készítésével foglalkozik, de nagyon kevés Facebook Marketing Ügynökség van aki ilyen sok energiát és időt fektet abba, hogy te SIKERESEBB LEGYÉL!

  1. 200-240 fajta hirdetést készítünk neked! A kampányod tervezésénél mi 200-240 fajta hirdetést fogunk elkészíteni. Megnézzük melyik kép / szöveg vagy gomb hozza olcsóbban a minőségi vevőket és így hónapról-hónapra csökkentjük a költségeid és növeljük a vevőid számát.
  2. Követünk minden egyes forintot! A hirdetési kampányod úgy tervezzük meg, hogy minden egyes elköltött Ft-ot követünk. Látni fogjuk, hogy mi az ami drága és nem éri meg neked és ezt leállítjuk. Azok a hirdetések maradnak csak, amelyek minőségi vevőket hoznak kedvező áron  neked!
  3. Mindent elkészítünk helyetted! Megtervezzük a hirdetési képeket, megírjuk a szövegeket és beépítjük a konverzió követő kódokat. Neked csak hátra kell dőlnöd és ki kell szolgálnod a vevőket.
  4. Egyéni célközönségeket építünk! Ezekkel megtudjuk majd célozni a vevőid, a látogatóid vagy azokat akik még azon gondolkodnak, hogy befejezzék-e a vásárlást... Ezzel a módszerrel akár 25-30%-al is növelni tudjuk a bevételed. 

A Facebook hatalmas lehetőséget biztosít neked, hogy növekedj és még nagyobb bevételeket érj el. jelenleg ez a legjobban célozható hirdetési rendszer! 

Mennyibe kerül a Kampány tervezés?

A Facebook kampány elindításának van egy első tervezési díja és ezt követően az optimalizálást egy kedvezőbb havidíjért vállaljuk. Az optimalizálásra azért van szükség, hogy csökkentsük a költségeid, azaz ugyanakkora elköltött összegből több vevőt tudjunk vinni neked.

1. Tanácsadás + Facebook kampány tervezés díja : 120.000 Ft + ÁFA
Első lépésben egy 1 órás tanácsadáson vehetsz részt, ahol meghatározzuk a célokat és a stratégiát. Kb. 3 nap alatt megtervezzük a hirdetési képeket, szövegeket és elindítjuk a hirdetési kampányod. Kb. 200-240 fajta hirdetést fogunk elindítani és teszteljük ezeket napi szinten.

2. Hirdetési kampány menedzselése : 60.000 Ft + ÁFA / hónap
A futó kampányod hetente 1-1 nap átvizsgáljuk és megnézzük melyik hirdetés hozza drágán a vevőket, ezt lekapcsoljuk. A folyamatos optimalizálás során csak azok a hirdetések maradnak meg, amelyek kedvező áron minőségi vevőket hoznak neked.

Amennyiben szeretnél velünk dolgozni akkor kérlek a jobb oldali megrendelő űrlapot töltsd ki és rendeld meg a szolgáltatásunkat. Ezt követően küldjük a díjbekérőt és egyeztetünk egy időpontot a megbeszélésre.

KAMPÁNY MEGRENDELÉS

Az űrlap kitöltésével és a MEGRENDELEM gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.