INGYENES ONLINE WEBINÁRIUM

Hogyan Indítsunk Webáruházat?

A webinárium házigazdája Tóth Mihály, webáruház specialista aki 14 éve készít webáruházakat és segít a webáruházak marketing kampányaiban.

00

NAP

00

ÓRA

00

PERC

00

MS
JELENTKEZEM

Miért nyiss webáruházat?

2016-ban összesen 427 milliárd forintot költöttünk az interneten. Évente 33%-al több a bevétel és a vevők száma. A TE vevőid is az interneten vásárolnak, csak most még másnál költik a pénzüket...

Mennyibe kerül egy webshop?

Megvizsgáljuk mennyibe kerül egy bérelhető webshop és egy Egyedi Profi Webáruház 5 éves időszakra tervezve. Teljes költségvetési tervet mutatok neked az előadásomban.

Hogyan tedd sikeressé?

Webáruházat bárki tud indítani, de 100-ból csak 4-5 webáruház lesz igazán sikeres... a többi vegetál vagy tönkremegy. Megmutatom a sikeres webáruház felé vezető lépéseket.

KINEK SZÓL A WEBINÁRIUM?

Mindenkinek aki...

  • Szeretne webáruházat indítani de olyan sok az információ és a lehetőség, hogy nem tudja melyiket válassza. Megmutatom mi alapján érdemes döntést hozni és hogyan lehet Egyedi Webáruházzal gyorsabban sikereket elérni. Ez a webinárium ARANYAT ér neked, ha a jövőben szeretnél webáruházat indítani és tanácstalan vagy, hogy béreld vagy sajátot indíts...
  • Szeretne több minőségi vásárlót az üzletébe vagy webáruházába. A webináriumban sok olyan marketing módszert osztok meg veled, melyek sikeressé tették ügyfeleim. Kizárólag működő marketing kampányokat és technikákat mutatok majd. 
  • Szeretné 2 óra alatt elsajátítani azt, amit a többi webáruház tulajdonos gyakran sok-sok év próbálkozás és kudarc során tanulnak meg. Neked nem kell megfizetned a tanulópénzt, nem fognak átverni (nem veszel 1 millió Ft-ért 300 ezres egyedi webshopot) és sok buktatótól is megmentelek majd. Sok pénzt megfogok spórolni neked a webináriummal :-)
  • Szívesen tanulna egy 14 éves tapasztalattal bíró webáruház szakértőtől egy online webináriumban kényelmesen otthonról. 14 év tapasztalatát tudod majd felhasználni... Több mint 350 webáruház indításában vettem részt személyesen és láttam sok száz webáruházat elhullani és tönkremenni. Segítek neked, hogy NEKED SIKERÜLJÖN MAJD!

Regisztrálj az Ingyenes Webinárra Ma!

Ne habozz tovább... semmit sem kockáztatsz csak tedd magad szabaddá hétfőn 18:00-20:00 között és gyere el az ingyenes webinárra. Ne hagyd ki ezt az előadást, mert ez VALÓBAN HASZNOS LESZ garantálom neked!

Close

50% már rendben van... pár kattintás és KÉSZ!

Hova küldhetem a videókat?

A lennti gombra kattintva elfogadod az adatkezelési szabályzatunkat 
és hozzájárulsz ahhoz, hogy az adatai kezeljük. A regisztráció után küldünk egy emailt, amiben meg kell erősítened a jelentkezésed és ezzel engedélyezed, hogy később még több hasznos anyagot, egyedi ajánlatokat és ritkábban hírlevelet küldhessünk neked..