REGISZTRÁLJ ÉS TIÉD AZ ÖSSZES KÖNYVEM + A 10 ÓRÁS OMS2018 KÉPZÉSEM IS 990 FT-ÉRT!

Mindössze 990 Ft-ért a TIÉD az összes Online Marketing képzésem és a könyvem!

=====================================================================

Regisztrálj és azonnal hozzáférést kapsz a legjobb stratégiákhoz, a leghatékonyabb marketing kampányok titkaihoz. Egy folyamatosan frissülő marketinges kincsestárat kapsz és egy SIKERES marketinges csapathoz fogsz tartozni akik segítenek majd téged. A képzések mellett személyesen segítelek majd, hogy SIKERES legyen a marketinged!

Azonnal a tiéd 9db Online Marketing Képzésünk 159.960 Ft értékben és részt vehetsz majd az ÉLŐ Online Webináriumokon és a Mastermind gyűléseken is egy jelképes havi tagsági díjért...

Most 990 Ft + ÁFA-ért egy 159.960 Ft értékű képzéscsomagot kapsz!

Az első hónap 990 Ft + ÁFA, utána a 2. hónaptól 6.000 Ft + ÁFA a VIP tagdíj.
=====================================================================

"Életem eddigi legjobb döntése volt :-)"

""Ne haragudj Mihály, de megloptalak. Legalábbis úgy éreztem miután megláttam, hogy mennyi hasznos anyagot kaptam kicsit több, mint 7000 Ft-ért. Még csak kb. 1 hete regisztráltam a VIP klubba és még nem volt időm az összes képzést elkezdeni, de a FMA-t eddig nagyon hasznosnak találom. Biztos vagyok benne, hogy a többi anyag is ennyire jó lesz.""

Németh Dániel
Cégvezető

Búcsúzz el a drága "túlárazott" GURU tréningektől... Megérkezett a marketingesek VIP Klubja!

Ígérd meg magadnak, hogy SOHA TÖBBET nem vásárolsz túlárazott "Guru Tréninget"... SOHA TÖBBET nem ülsz be 60 ezerért 1 napos unalmas konferenciára vagy képzésre... SOHA ne fizess száezreket GURUK-nak... Inkább gyere és legyél te is a NYERŐ CSAPAT része!

Nálunk nem csak 1-1 túlárazott méregdrága Online Marketing tréninget találsz... Rendszerben gondolkozunk, így az első lépésben meghatározzuk ki az ideális vevőd (Avatárod) és hogyan éred el. Ezt követően felépítjük a termékpiramisod és a vevőket hozó marketing kampányaid. A VIP Klubunkban eléred az ÖSSZES képzésünket és így gyorsan tudsz haladni majd és folyamatosan tudok fejleszteni magad.

A VIP Klubtagsági mindössze 6.000 Ft + ÁFA havonta, ami egy jelképes összeg a sok-sok hasznos tréningért cserébe amit elérsz nálunk már az 1. naptól. A hab a tortán az ÉLŐ webinárium és a mastermind amire mint VIP tag meghívót kapsz majd. Ezeken felül 1 alkalommal kérhetsz egy 30 perces személyes tanácsadást amikor négyszemközt dolgozunk a marketingeden.

EZ BAROMIRA MEGÉRI, HA ONLINE SZERZED A VEVŐID ÉS HA ÚGY ÉRZED LENNE MIT FEJLESZTENI A MARKETINGEDEN!

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Marketing Akadémiára! A marketingről általában már vannak ismereteim, mert próbáltam magam képezni, de sok jó, gyakorlatias ötletet kaptam tőled. Óriási segítség számomra, hogy a videókban mindent lépésről lépésre, érthetően elmagyarázol. Köszönöm ezt a sok segítséget!""

Nyilas Mária
BeszeljunkOroszul.hu

Mit találsz majd a marketingesek és cégvezetők kincsesládájában?

A VIP Klubunkban minden a tiéd azonnal! Ez azt jelenti, hogy amint tagja leszel ennek a VIP Klubnak, azonnal eléred az összes képzésünket és az ÉLŐ webináriumokon is részt vehetsz. A Tóth Mihály Marketing Akadémia VIP KLubja egy teljeskörű marketing képzési rendszer, amely segít, hogy több bevételed legyen, növekedni tudj és SIKERES legyél!

Online Marketing Képzéseket

Azonnal kapsz 9db online marketing képzést és utána folyamatosan havonta újabb marketing tanfolyamokat találsz majd a klubban.

ÉLŐ Webinárium képzéseket

Részt vehetsz ÉLŐ Online Webináriumokon és megnézheted majd a régebbiek felvételeit. Kérdezhetsz is az ÉLŐ eseményeken.

ÉLŐ Mastermind gyűléseket

A Klub legértékesebb része a Mastermind gyűlésünk, ahol kérdezhetsz és a legújabb technikákat ismerheted majd meg.

Mit mondanak a VIP tagjaink az Akadémiáról?

István az elsők között lépett be a VIP Klubunkba és maximálisan elégedett a képzésekkel.

 

Próbáld ki 1 hónapra a VIP Klubot egy jelképes díjért :

990 Ft + ÁFA

Az első hónap 990 Ft + ÁFA, utána 6.000 Ft + ÁFA havonta
Ez egy nagyon alacsony havidíj, amiért minimum 159.960 Ft értékű képzést kapsz azonnal... Ebbe az összegbe még nem számoltam bele a következő hónapokban, években elkészülő újabb képzéseinket és az ÉLŐ webináriumokat sem.

Bármilyen mesterkurzust vagy képzést készítek, azt te AZONNAL INGYEN megkapod majd, mert VIP tag vagy!

"Nemrég óta vagyok VIP tag, de máris rengeteg új, praktikus ötletet kaptam Misitől. Nekem nagyon tetszik az a fajta családias hangvétel, amit Misi képvisel, és tényleg úgy érzed mintha folyamatosan személyesen téged támogatna! És ez így is van 🙂 Rengeteg nagyon jól megszerkesztett anyag érhető el, gyakorlatilag lefed minden területet. Nem bántam meg a tagságot. Köszönöm Misinek a sok új ötletet és a tudást amit nyújt, azt az értéket amit képvisel!"

Czotter Dániel
https://egyszeruspiritualitas.hu/

Facebook Marketing Akadémia

A regisztráció után azonnal belépést kapsz a Facebook marketing kurzusunkhoz. A 12 hetes képzésen megtanulhatod, hogyan építs valóban jó eredményeket hozó kampányokat. Ismerd meg, hogy mi működik most a Facebook-on... Facebook hirdetés optimalizálás, Facebook kommunikáció és LIVE videó alkalmazása.

Regisztrálj a VIP Klubunkba és hozzuk ki a maximumot a Facebook kampányaidból!

Keresőoptimalizálás Mesterkurzus

Ismerd meg a Keresőoptimalizálás lépéseit és növeld a vevőid számát. A kurzusban lépésről-lépésre megmutatom mit kell tenned, hogy növelni tudd a bevételed a Google kereső segítségével. A kurzus elvégzése után, képes leszel a saját és mások weboldalait hatékonyan optimalizálni.

Regisztrálj a VIP Klubunkba és keresőoptimalizáljuk a weboldalad a több vevőért!

"Sziasztok. A marketing workshop és a Marketing kampány tervezés megvolt. Most igyekszem a tudást felhasználni. Rengeteg az infó, a tudás. Lesz vele sok dolog, de azért vagyunk itt, hogy tanuljunk. Rengeteg anyag ez Misi. Úgy látom, hogy óriási tudás van itt hozzáférhetően és igyekszem is felszedni mindent amit csak lehet :) Remek cucc ;) "

Gyula Loósz
Cégvezető

Listaépítés Mesterkurzus (EDM)

A jövőben minden vállalkozásnak minőségi listákat kell építenie az érdeklődőiből. A kurzusban megmutatom, hogyan tudsz minőségi listát építeni és hogyan tudod a listáddal növelni a bevételed. Minél nagyobb a listád és minél ügyesebb az email kommunikácd, annál nagyobb növekedést tudsz elérni.

Regisztrálj a VIP Klubunkba és tanuld meg, hogy tudsz minőségi listát építeni!

Webáruház Marketing Akadémia

Amennyiben webáruházad van, akkor imádni fogod ezt a meterkurzust. Egy olyan értékesítési technikát tanítok meg neked, mellyel hatékonyan növelheted a bevételed és kiszámítható passzív bevételt tudsz elérni majd. Ismerd meg a legújabb Ecommerce marketing kampányokat és szerezz több vevőt!

Regisztrálj a VIP Klubunkba és növeld a webáruházad bevételét!

Próbáld ki 1 hónapra a VIP Klubot egy jelképes díjért :

990 Ft + ÁFA

Az első hónap 990 Ft + ÁFA, utána 6.000 Ft + ÁFA havonta
Ez egy nagyon alacsony havidíj, amiért minimum 159.960 Ft értékű képzést kapsz azonnal... Ebbe az összegbe még nem számoltam bele a következő hónapokban, években elkészülő újabb képzéseinket és az ÉLŐ webináriumokat sem.

Bármilyen mesterkurzust vagy képzést készítek, azt te AZONNAL INGYEN megkapod majd, mert VIP tag vagy!

Gyakori kérdések

Csak bankkártyával tudok regisztrálni?

Van lehetőség átutalásos fizetésre, de ott csak az éves klubtagságot tudod megrendelni egy kedvezőbb éves díjért. A havidíjas tagságit csak bankkártyával tudod megrendelni, mert a rendszerünk teljesen automatikus és így sokkal többet tudok majd segíteni neked, mert nem kell számlázni és beérkeztetni a tagsági díjakat havonta.

Milyen új képzések lesznek még idén?

A pontos tematikát még nem készítettem el, de lesz vállalkozás indításával kapcsolatos képzés is és Wordpress weboldal készítést is megtanítom majd a klubban. Ezeken felül az online marketing minden eszközét és technikáját megtanulhatod majd a VIP klubunkban.

Hogyan mondhatom le a tagságom?

Amennyiben nem szeretnél tag lenni már, akkor írsz egy emailt nekem és azonnal leállítom a tagságod és törlöm az adataid illetve több havidíjat nem vonunk le a kártyádról.

Hol lesznek az ÉLŐ webináriumok?

A Zoom-ot használjuk erre, majd emailben küldöm neked a belépéshez szükséges adatokat.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.